Hey hey. Pozdrawiam. Nie czytalem tej książki, ale myslę, sądząc po Twojej relacji z czytania, raczej jej nie przeczytam:) Widzisz, warto życ w wolnosci od grzechu homoseksualizmu nie z uwagi na to, że facety są fajne chłopaki:) ale dla samej siebie. Od kiedy ja dostałem uwolnienie od Mojego Ojca nie mam tych problemow, co kiedyś. Mogę w pełni się cieszyc swoim życiem, nie mam mysli samobójczych, jest poprostu oki:)
Polecam pewną ksiazkę w internetowym wydaniu, która konkretnie opiera się na Biblii. Porusza ona problem homoseksualnosci, przede wszystkim pokazuje jak z tego wylesc i to bez udziału psychologów, czy tez psychoterapeutów.
http://homoseksualizm.chrzescijanin.pl/ ... es&secid=1Oto fragment:
Hollywood przeżyło szok na wieść o tym, że przystojny, czterdziestosiedmioletni aktor filmowy u szczytu swej kariery popełnił samobójstwo. Będąc idolem kobiet na całym świecie, miał wszystko, czego mężczyzna mógłby chcieć — z wyjątkiem szczęścia. Ostatnio pewien dociekliwy reporter napisał biografię tego aktora, ujawniając opinii publicznej to, co ludzie z Hollywoodu wiedzieli od lat: „Pan Wspaniały był homoseksualistą”. Książka ta ukazała, że przeżywał on wszystko z wyjątkiem szczęścia. Mając wiele kontaktów z kochankami, którzy nie mogli poświęcić się tylko jemu, przez długie lata przechodził od jednego dramatu emocjonalnego do drugiego, aż skończył z tym wszystkim.
Wiele lat temu kobieta będąca największym symbolem seksu we współczesnej historii Hollywoodu umarła z przedawkowania środków nasennych. Mężczyźni latami rzucali się do jej stóp, a kilku zaproponowało jej małżeństwo. Nieliczni zostali przyjęci. Po śmierci tej aktorki okazało się jednak, że miała ona kontakty seksualne z lesbijkami. Mogły one opisać jej rozpaczliwy stan tuż przed śmiercią.
Czy te tragiczne przykłady nieszczęścia homoseksualistów brzmią jak skrajność? Nie licz na to. Każdy doradca, z którym rozmawiałem, uznał, że homoseksualiści są bez wątpienia o wiele bardziej nieszczęśliwi niż ludzie normalni. To samo wynikało z opisów, jakie czytałem na ten temat, oraz z moich rozmów w poradni. Pozwól, że opowiem ci o najprzyjemniejszym homoseksualiście, którego kiedykolwiek poznałem...